Spannend, avontuurlijk en uitdagend; het starten van een eigen bedrijf. Tot op de dag van vandaag hebben we hier geen spijt van gehad. En dat gunnen we jou ook! Vandaar dat ons streven is om ondernemers te helpen met een vliegende start van hun eigen onderneming. Er komt namelijk nogal wat bij kijken.

Startende ondernemers helpen

Voor de start van een onderneming moet je veel dingen uitzoeken. Hoe kan ik mij inschrijven bij de KVK? Welke bedrijfsvorm neem ik aan? Moet ik een verzekering afsluiten? Wat wordt mijn uurtarief en kan ik eventueel een investering loskrijgen? Het is fijn als je hiervoor bij specialisten met ervaring terecht kan. Ondernemers die je met jouw passie helpen en eerlijk advies geven. Aangenaam, Floris en Herman; twee warme, energieke en oprechte ondernemers.

Wie is Floris?

Floris, getrouwd, vader van twee kinderen en woonachtig te Pijnacker. "Ik ben werkzaam geweest bij een Rotterdamse verzekeraar als acceptant schadeverzekeringen. Vervolgens ben ik bij een assurantiekantoor aan de slag gegaan. Vanaf 2010 is de stap gezet om een eigen onderneming te starten op het gebied van verzekeringen, hypotheken en overige financiële diensten. Het kriebelde altijd al om voor mezelf te beginnen. En in 2010 was het moment daar!"

Wie is Herman?

Herman is een energieke, betrouwbare en ondernemende 65-plusser. "Ik ben in 1974 begonnen als assistent-accountant bij het toenmalige accountantskantoor De Tombe Melse & Co te Leiden. Inmiddels ben ik gegroeid tot zelfstandig ondernemer in de financiële en fiscale adviespraktijk. In mijn jarenlange loopbaan in de accountancy ben ik, naast kantoorleider, ook maatschap/vennoot geweest en heb op het gebied van accountancy een schat aan ervaring opgedaan.  De gun en fun factor is bij mij van groot belang!"

Herman gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg; vandaar de lancering van adFidem.
Een echte teamspeler met een hands-on mentaliteit.

De vertrouwenspartner in business voor de MKB-ondernemer en ZZP-ers.


Hobby’s

Naast het ondernemen neemt het gezinsleven een belangrijke plaats in. Zowel in het leven van Floris als Herman. Deze bevlogen ondernemers maken graag culinaire uitstapjes, drinken een goed glas whisky op z’n tijd en kijken/bezoeken met enige regelmaat een voetbalwedstrijdje.

Karakteristieken Floris

Integer; betrouwbaar, komt afspraken na, heeft een hoge gunfactor, zeer sociaal, gezinsmens.

Karakteristieken Herman

Denkt in oplossing, eerlijk, betrouwbaar, integer. Stelt zichzelf onzelfzuchtig op en heeft altijd het beste met mensen voor. Herman haalt het beste in anderen naar boven.

Wil je meer weten over Floris en Herman?
Kom gerust een langs voor een kop koffie!
Bel 085-0640487