Bij het starten van een bedrijf denk je na over een pand. Wat mag het kosten? Welke locatie is geschikt? Hoe groot moet het zijn? In wat voor buurt staat het pand? Hoeveel parkeerplaatsen heb ik? Zeker in het begin wil je de kosten zo laag mogelijk houden. Houdt er wel rekening mee dat dit in de toekomst kan veranderen. Denk aan personeel, het uitnodigen van klanten of wil je thuiswerken? Ook thuiswerken kan je zat worden.

Het blokkendoos principe

Wij beperken ons in eerste instantie tot het financieel begeleiden van een select aantal professionals tot investeerders in commercieel vastgoed. Hiervoor zijn wij een aantal zeer betrouwbare samenwerkingen aangegaan met binnen- en buitenlandse banken voor onroerend goed financieringen. Binnen adFidem werken wij volgens het "blokkendoos principe". Je bepaalt zelf welke dienst wij mogen verzorgen en hoever wij gaan met onze dienstverlening. Ontzorgen kunnen wij van A tot Z. Je profiteert daarmee van ons netwerk zoals juristen, accountants, investeerders en makelaars.

Vakwerk op het gebied van vastgoed

Indien gewenst kunnen we ook volledige renovaties voor je begeleiden. Met onze bancaire contacten en netwerken leveren wij vakwerk op het gebied van vastgoed. Steden waarin wij werkzaam zijn? Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Enschede en Eindhoven.

Interessante beleggingspanden

Via ons netwerk worden wij vaak getipt over interessante beleggingspanden. Nog voor de panden in de markt gezet worden, halen wij voor jou de krenten uit de pap. Dit komt niet alleen de snelheid, maar ook de koopprijs ten goede.

Heb je vragen over vastgoed of het blokkendoos principe?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Naast vragen over vastgoed heb je als startende ondernemer wellicht ook behoefte aan informatie op andere gebieden. Hiermee helpen we je graag verder, denk bijvoorbeeld aan advies over:

VerzekeringenFinancieringen BelastingzakenJuridisch AdviesBoekhouding