Verzekeringen

Een verzekering afsluiten is wellicht niet het eerste waar je aan denkt bij het voeren van je eigen bedrijf. Toch is het van groot belang dit wel te doen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Je zou niet de eerste ondernemer zijn die vol enthousiasme 'onderneemt' zonder de belangrijke en grootste risico’s af te dekken. Als ondernemer loop je nou eenmaal een risico. Zeker als je ook nog met personeel gaat werken.

Soorten schade

Per branche is het risico verschillend, maar het risico blijft altijd aanwezig.
Enkele voorbeelden die voorkomen:

  • Het laten vallen van je mobiele telefoon
  • Stormschade
  • Ziekte
  • Ongelukken op de werkvloer
  • Het morsen van een kop koffie over de computer van een klant

Dit zijn geen situaties waar je op zit te wachten. Bovenal kan het behoorlijk in de papieren lopen. Dit kan je dus afdekken door het afsluiten van de juiste verzekeringen.

Advies voor jouw onderneming

We geven advies op een eerlijke, betrouwbare en betrokken wijze. Wij steken geen standaard verhaal af, maar bekijken per situatie welke verzekering aansluit op jouw behoefte. Zo betaal je nooit teveel onnodige kosten en premies, maar dek je wel de belangrijkste zaken af.

Heb je vragen over het afsluiten van de juiste verzekering voor jouw onderneming?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Naast vragen over verzekeringen heb je als startende ondernemer wellicht ook behoefte aan informatie op andere gebieden. Hiermee helpen we je graag verder, denk bijvoorbeeld aan advies over:

  Financieringen VastgoedBelastingzakenJuridisch AdviesBoekhouding