Bestaande bedrijven

Naast startende bedrijven richten wij ons op bestaande bedrijven. Het komt regelmatig voor dat ondernemers al een aantal jaar aan het ondernemen zijn, maar bepaalde rechtsgebieden en randzaken nog niet op orde hebben. Bewust of niet, het is van belang dat al deze zaken voldoen.  adFidem ontzorgt jou hierin volledig. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is en kan je zelf zorgeloos en gericht ondernemen. 

Randzaken op orde

Als ondernemer ben je druk bezig alle ballen in de lucht te houden. Randzaken worden al snel vergeten. Waar moet ik aan voldoen? Welke rechtsvormen heb ik? Is de administratie op orde? Er is een geschil, hoe ga ik dit oplossen? Wij kunnen je helpen bij al dit soort vragen. Als een coach staan we voor je klaar. Welke vraag je ook hebt, we bieden je een oplossing. Zijn jouw rechterhand in situaties waar je zelf minder kennis van hebt.

Profiteren van een uitgebreid netwerk

Door de jarenlange ervaring van adfidem is een uitgebreid netwerk ontstaan. Op ieder vlak kunnen wij, met dank aan ons waardevolle netwerk, een helpende hand bieden. Denk hierbij aan de volgende diensten.

Het netwerk van adFidem is dermate groot dat het internationaal uitgebreid is. Door ons netwerk en weldoordachte concept bieden wij diensten over het algemeen tegen een scherpere prijs, maar met behoudt van kwaliteit aan. Ervaar het zelf en ontdek de voordelen van adFidem.   

Kosten efficiĆ«nt ondernemen 

Een voorbeeld waardoor wij de kosten laag kunnen houden. Stel je huurt een advocaat bij kantoor X. Dan betaal je, naast de kosten voor de advocaat zelf, veel geld aan overheadkosten. Denk aan een groot pand, vaste medewerkers in dienst, interne kosten, administratiekosten, vervoerskosten enz. Wij kunnen advocaten regelen die op basis van ZZP werken. Veelal werken zij thuis, of op een kantoor tegen minimale kosten. De kosten voor betreffende advocaat liggen, dankzij de geringe overheadkosten, lager. Terwijl de kwaliteit van hetzelfde niveau is.

 

Heb je als bestaande ondernemer vragen over de randzaken?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.